Wednesday, March 17, 2010

Kursus Asas Pembuatan Coklat


Ryverra Chocolate & Confectionery yang berpengalaman luas dalam Industri Coklat di Malaysia ingin mempelawa kepada mereka yang berminat mempelajari ilmu pembuatan coklat dan ingin menghasilkan coklat dengan tangan sendiri ke Kursus Asas Pembuatan Coklat yang kami anjurkan.

Jadual kursus adalah seperti berikut:

Tarikh : 27/03/10, 3/04/10, 10/04/10, 17/04/10, 24/04/10

(pilih satu tarikh sahaja yg sesuai bg anda.Tempat terhad utk 8 peserta bagi satu2 tarikh)

Masa : 10pg-3.30ptg

Tempat: No 41AC Level 4 Menara D
Persiaran MPAJ Jln Pandan Utama
Pandan Indah 55100 K.Lumpur

Bayaran : RM250 seorang

Bagi pendaftaran secara berkumpulan (4 org keatas) diskaun 10% akan diberi kepada setiap seorang.

Method: -Hands On.
-Modul disediakan.
-Pengenalan kepada jenis-jenis coklat.
-Mempelajari kaedah-kaedah tempering.
-Mempelajari kaedah-kaedah membuat coklat
yang ada di pasaran.
-Hasil coklat di akhir kelas akan di
bawa pulang.

-Seterusnya peserta berpeluang menghadiri kelas advance dengan harga diskaun.



Jika berminat sila daftarkan maklumat anda :
(Nama: Tarikh kursus : No tel)
ke ryverra@gmail.com. Pihak kami akan menghubungi anda untuk pengesahan penerimaan penyertaan dan maklumat seterusnya.

No comments: