Saturday, August 24, 2013

New Quotation for Wedding Package

Gambar Hiasan

Majlis perkahwinan merupakan saat yang paling bersejarah bagi setiap insan. Justeru tidak hairanlah ada dikalangan kita yang sanggup berhabis wang ringgit dan tenaga untuk memastikan majlis bersejarah ini berlangsung dengan meriah dan diingati selalu oleh tetamu yang bakal hadir di majlis itu nanti.

Segala persiapan disusun  dengan teratur. Pelamin, pakaian, dewan, kanopi, katering dan juga barakat (door gift) adalah diantara perkara-perkara yang perlu difikirkan oleh bakal pengantin dan tidak kurang peningnya untuk memikirkan semua ini adalah ibubapa pengantin. 

Jadi dengan penuh rasa tanggungjawab (fardhu kifayah) untuk memastikan majlis perkahwinan anda ini berjalan dengan lancar, kami di Ryverra Chocolate (pakar dalam menghasilkan pelbagai jenis coklat halal) telah mengambil inisiatif untuk membantu anda menyediakan buah tangan (door gift) untuk disajikan kepada tetamu-tetamu yang hadir dengan harga yang amat kompetitif.

Hampir 8 tahun Ryverra Chocolate & Confectionery dalam industri ini, sudah pasti pelbagai pengalaman telah kami lalui. Pelbagai Anugerah telah kami terima untuk mengiktiraf bahawasanya produk yang kami hasilkan hanyalah yang terbaik. Jadi bagi mereka yang berminat memilih coklat untuk diberikan kepada tetamu yang hadir pada majlis perkahwinan nanti sudah tentu pilihan yang tepat adalah memilih coklat keluaran Ryverra.

Ryverra Chocolate telah menghasilkan coklat yang menarik khusus untuk majlis perkahwinan anda. 
Sila download katalog dibawah ini untuk membantu anda membuat pilihan.

Ingat!! Ini bukan sekadar coklat, Inilah Kasih Sayang.

Hanya yang terbaik daripada kami Ryverra Chocolate & Confectionery Sdn Bhd.


Type A


Type B


No comments: